VIDEO | S-a reluat activitatea cu publicul, însă cu măsuri de protecție

Activitatea cu publicul s-a reluat începând de astăzi în Primăria Sighetu Marmației însă cu măsuri speciale de protecție. La Direcția Venituri cetățenii vor putea depune sau prelua documente sau să își plătească taxele după un program special și respectând măsurile de distanțare socială.

Pe holurile Primăriei Sighet au fost făcute marcaje pentru ca sighetenii să păstreze distanța impusă de autorități iar birourile au fost reamenajate pentru siguranța persoanlului dar și al cetățenilor.

”Am început de astăzi să avem contact direct cu contribuabilul, până astăzi am desfășurat activitatea doar online sau prin curieri sau poștă. De astăzi contribuabilii pot să vină în intervalul orar 08:15-13:00 pentru a-și rezolva problemele. Încercăm să organizăm un pic mai special activitatea față de cum a fost până acum. Toate documentele se vor depune la camera 10 în intervalul orar 08:15-13:00 rugând contribuabilul să aibă actele complete, lasă actele, sunt înregistrate, sunt prelucrate, după care în intervalul orar 11:00-13:00 în ziua respectivă sau în ziua următoare vor putea veni să își ridice actele”, a explicat Tamara Vasiliu Calogherato, directorul Direcției Venituri.

Documentele pot fi depuse și online pe pagina Primăriei Sighetu Marmației sau în cutia amplasată în acest scop în holul instituției.

”Caseria își împarte activitatea în 2 ghișee la impozite și taxe. Unul unde se va percepe doar numerar și un ghișeu care este destinat persoanelor juridice, celor care dețin card bancar și doreasc să plătească cu cardul. Intervalul orar și pentru caserie este tot 08:15-13:00”, a adăugat directorul Direcției Venituri.

Reprezentanții Primăriei Sighet recomandă sighetenilor să facă plățile online pe site-ul Primăriei Sighetu Marmației sau pe Ghișeul.ro. De asemenea se recomandă păstrarea măsurile de igienă și de distanțare socială impuse de autorități.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.