VIDEO | S-a prelungit termenul pentru depunerea cererilor privind proiectele pilot în pomicultură

A fost prelungit termenul de depunere al proiectelor pentru submăsura “Sprijin pentru înfiintarea și funcționarea grupurilor operaționale pentru dezvoltarea de proiecte pilot, noi produse în sectorul pomicol” până la data de 10 aprilie.

Ținând cont de natura complexă a proiectelor cu un puternic accent pe inovare, MADR a venit în întâmpinarea solicitărilor potențialilor beneficiari prin această decizie. În prezent se derulează sesiunea de depunere de proiecte aferentă submăsurii 16.1 a “Sprijin pentru înfiintarea și funcționarea grupurilor operaționale pentru dezvoltarea de proiecte pilot, noi produse în sectorul pomicol”, care contribuie la promovarea inovării și cooperării în sectorul agroalimentar,  prin dezvoltarea de proiecte-pilot și de noi produse, practici și tehnologii.

Sesiunea de depunere a cererilor de exprimare a interesului aferentă etapei I s-a bucurat de un interes mare în rândul potențialilor beneficiari fiind depuse un număr 73 de solicitări.

După finalizarea procesului de evaluare și selecție aferent etapei I, au fost invitate în etapa II de depunere în cadrul submăsurii 16.1 un număr de 17 potențiale grupuri operaționale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.