S-a lăsat cu scandal pe fondul consumului de alcool

Noaptea trecută, polițiștii Secției 3 Fărcașa au fost sesizați de către un bărbat de 40 de ani din Arieșu de Câmp că a fost victima unei agresiuni fizice și i-a fost distrus şi autoturismul.

La fața locului, polițiștii au identificat apelantul care a relatat că a consumat băuturi alcoolice, iar după mai multe discuţii în contradictoriu cu un bărbat de 47 de ani din aceeași localitate, s-a urcat la volanul autoturismului personal ca să meargă acasă. Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul de 47 de ani l-a agresat fizic pe cel de 40 de ani și i-a lovit autoturismul, provocându-i distrugeri.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul Medical de Permanență Fărcaşa pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale și efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte violenţe și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.