S-a încheiat o nouă ediție Cupa Sighetu Marmației Basketball la minibaschet

S-a încheiat o nouă ediție Cupa Sighetu Marmației Basketball la minibaschet.LPS Tg. Mureș au venit ca niște învingători și chiar au plecat învingători. Echipele noastre au jucat frumos, au câștigat și puncte și meciuri, s-au închegat mai bine și au acumulat experiența necesara pentru competițiile următoare.

După trei zile de meciuri maraton, clasamentul final al Cupei Sighetu Marmației Basketball la minibaschet îi arată pe cei de la LPS Târgu Mureș pe locul I, sportivii de la CSM Oradea au ocupat locul II, tinerii din echipa GlatiusTârgu Mureș au ocupat locul al III-lea, iar sighetenii de la CSS Sighet, prima echipă, s-au clasat pe locul IV.  Sighetenii au participat la cupă cu patru echipe, respective în jur de 50 de tineri sportive cu vârste cuprinse între 9 și 11 ani. Pentru ei a fost un bun prilej de testare a nivelului de joc, spun organizatorii.

La festivitatea de premiere au participat directorul CSS Sighet Emil Kosztelnik, primarul Horia Scubli, un reprezentant din partea Consiliului local, Vasile Mih și prefectul Vasile Moldovan.

Meciurile s-au desfășurat în sala Liceului Forestier. Pe lângă meciurile celor mici, sâmbătă de la ora 17:00 s-a desfășurat meciul din cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin dintre echipele CSM Sighet și CSM Focșani, meci încheiat cu scorul de 66-75.

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.