INAUGURARE: Nou sediu pentru Serviciului de Permise și Înmatriculări în Sighetu Marmației

Inaugurarea noului sediu al Serviciului de Permise și Înmatriculări din Sighetu Marmației, marchează un pas important în îmbunătățirea serviciilor publice din Maramureșul Voievodal. Prin deschiderea acestui sediu, administrația județeană și locală a dorit să aducă mai aproape de cetățeni procesele administrative legate de permise și înmatriculări, eliminând necesitatea de a călători până în municipiul Baia Mare pentru aceste operațiuni.

La inaugurare, au fost prezenți Rudolf Stauder, prefectul Judeșului Maramureș, Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Ștețco, administratorul județului, Călin Bota, deputat și Daniela Onița Ivașcu, viceprimarul municipiului Sighet.

Deschiderea acestui sediu nu doar facilitează mobilitatea și accesibilitatea serviciilor pentru locuitorii noștri, dar reprezintă și un angajament ferm al nostru de a crea un mediu administrativ mai eficient și mai prietenos pentru maramureșeni. Împreună cu sprijinul și implicarea celor prezenți, ne dorim să asigurăm un standard ridicat al serviciilor oferite și să continuăm să aducem îmbunătățiri semnificative în viața comunității noastre.Țin să îl felicit pe Rudolf Stauder, prefectul județului Maramureș, pentru această inițiativă atât de importantă pentru comunitatea locală. ”, a declarat Ionel Bogdan.

Ne propunem să continuăm această direcție, asigurând un proces administrativ mai simplu și mai eficient pentru toți maramureșenii, într-o colaborare strânsă între autoritățile locale și comunitatea în ansamblul său”, a declarat Călin Bota.

Noul sediu va fi deschis publicului începând de marți 27 februarie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.