S-a dus la doctor cu dureri la braţ şi a fost diagnosticat cu ‘sarcină’

S-a dus la doctor cu dureri la braţ şi a fost diagnosticat cu ‘sarcină’

După ce s-a adresat medicilor pentru o durere la braţ, un bărbat din oraşul australian Melbourne a fost pe punctul să leşine atunci când a primit prin poştă diagnosticul exact de la clinică: a aflat că este… însărcinat, potrivit publicaţiei locale Melbourne Time.
John Berry a avut un adevărat şoc după ce a primit înştiinţarea de la Sunshine Hospital din Melbourne, în care direcţia îi mulţumea pentru alegerea făcută în favoarea acestei clinici şi îl felicita în legătură cu diagnosticul sarcinii sale.
Bărbatul, cu o înălţime de 180 centimetri şi o greutate de 90 de kilograme, susţine că apelase la această clinică doar pentru un tratament la mână.
‘Evident este o greşeală, dar, sincer, am fost puţin încordat’, a mărturisit Berry, care spune că va merge din nou la clinică, însă de data aceasta pentru ‘noul său diagnostic, nu pentru braţ’.
Se pare însă că aceasta nu este singura eroare comisă de cei de la Sunshine Hospital din Melbourne. Una dintre ascultătoarele staţiei locale de radio 3AW, în vârstă de 70 de ani, a relatat într-o emisiune că a primit o scrisoare de la clinica respectivă în care era invitată la orele de educaţie pentru tinerele mămici după ce participase la o sesiune de ortopedie.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.