S-a deschis ProTehnica, singurul târg tehnic din Maramureș

La Centrul de Instruire și Marketing al Camerei de Comerț și Industrie Maramureș s-a deschis joi a doua ediție a singurul târg tehnic organizat în județul nostru – Protehnica. Manifestarea științifică și expozițională dedicată tehnologiilor și echipamentelor industriale este organizată de Camera de Comerț și Industrie Maramureș în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești”, Ordinul Arhitecților Filiala Nord Vest și Societatea Inventatorilor din România. Partenerul principal al ediției din acest an este Nova Power&Gas, furnizor de curent și gaz din Cluj-Napoca.

Timp de două zile, maramureșenii vor găsi la ProTehnica cele mai atractive oferte de servicii în domeniul energiilor regenerabile și alternative, de la panouri solare, pompe de căldură până la tehnologii și servicii de gestionare a energiei, vor putea afla ultimele noutăți legislative despre prevenirea incendiilor și vor cunoaște cele mai noi invenții, expuse și prezentate la standurile expoziționale ale SIR, CUN Baia Mare și la standul Colegiului Tehnic ”George Barițiu” Baia Mare.

În cadrul deschiderii oficiale a evenimentului, președintele CCI Maramureș, Florentin Nicolae Tuș, a oferit președintelui Societății Inventatorilor din România, Constantin Marin Antohi, o diplomă de excelență pentru implicarea și susținerea remarcabilă a Salonului Inventatorilor Maramureșeni și promovarea invențiilor românești la nivel național și internațional.

Zeci de persoane au participat în prima zi a târgului și la seminariile Protehnica. Reprezentanții ISU Maramureș au prezentat teme de interes despre autorizații și măsuri de securitate la incendiu. Ordinul Arhitecților Filiala Nord-Vest a prezentat reglementări și proiecte tip pentru mediul rural maramureșean, iar partenerul principal al evenimentului Nova Power&Gas a promovat soluții de reducere a costurilor cu energia electrică și factori de succes în implementarea Strategiei de Oraș Inteligent. Seminarii vor avea loc și în a doua zi a târgului astfel că mâine, de la ora 11:00, Eaton România va prezenta soluții superioare standardelor pentru protecția persoanelor și a bunurilor.

Târgul tehnic ProTehnica mai poate fi vizitat vineri, 24 mai, între orele 11:00 – 17:00, la Centrul de Instruire și Marketing al Camerei de Comerț și Industrie Maramureș. Sunt așteptați să viziteze acest târg toți maramureșenii interesați  de domeniul tehnic.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.