S-a aprins cea de a treia lumânare, cea a bucuriei, în Țințirim, într-un cadru oferit de Târgul de Advent de Caritate

Târgul de Advent de Caritate organizat pentru prima dată la nivelul episcopiei de către Decanatul de Baia Mare cu participarea comunității monahale și a asociațiilor spirituale sâmbătă, 11 decembrie, în Țințirim a fost un succes binemeritat.

Oferta târgului a fost variată și, în mod neobișnuit, produsele, începând de la decorațiuni de Crăciun și Advent până la cadouri deosebite sub brad, inclusiv dulciuri și prăjituri, nu aveau preț, dar în schimbul lor vizitatorii au făcut donații pentru acțiuni de caritate.

”Au venit mulți la târg, este și un fel de a ne pregăti pentru sărbătorile de Crăciun, dar scopul nostru cu adevărat a fost unul de caritate, suntem bucuroși să fim împreună, să vedem atmosfera plăcută și bucuria copiilor”, a declarat parohul și preotul bisericii romano-catolice Sfânta Treime.

Târgul de Advent de Caritate s-a încheiat cu ceremonia de aprindere a celei de a treia lumânări,  cea a bucuriei de pe coroana uriașă amplasată de cercetași în Țințirim, unde corul Liceului Teoretic ”Németh László”, condus de profesorul Fülöp Gábor, a încântat publicul adunat cu cântece de Crăciun.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.