RUGBY: CSM Știința Baia Mare, favorită în meciul cu CSM București

RUGBY: CSM Știința Baia Mare, favorită în meciul cu CSM București

 Echipa de rugby CSM Știința Baia Mare va juca mâine un nou meci oficial în fața propriilor suporteri. ”Zimbrii” vor avea ca adversar formația CSM București. 

Arena Zimbrilor va găzdui sâmbătă, de la ora 11, partida CSM Știința – CSM București, din cadrul etapei a patra a Cupei României. Băimărenii au avut un debut excelent de sezon, după ce au învins în primele două runde Politehnica Iași și campioana Timișoara Saracens, ”zimbrii” având pauză în ultima etapă, din cauza numărului impar de echipe înscrise în competiție. CSM Știința pornește ca favorită în acest meci, bucureștenii având un lot net inferior din punct de vedere valoric. 
„În primul rând sigur că ne dorim victorie. Cel mai important este însă faptul că vom folosi foarte mulți jucători tineri. Ne dorim să vedem la lucru toți jucătorii în aceste meciuri din grupele Cupei României”, a declarat antrenorul secund al echipei CSM Știința Baia Mare, Vasile Lucaci.  
„Într-adevăr, suntem favoriți. Venim după o victorie la Timișoara, care ne-a ridicat moralul foarte mult și suntem pe un trend ascendent. Sperăm să facem un joc bun și să punem în practică ceea ce repetăm la antrenamente”, a adăugat jucătorul echipei CSM Știința Baia Mare Constantin Ene.  
Înaintea jocului de mâine, CSM Știința ocupă locul 2 în clasamentul grupei cu 9 puncte, dar cu un meci mai puțin disputat, în timp ce bucureștenii se află pe poziția a 5-a cu 5 puncte.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.