Rudolf Stauder: Voi fi în continuare omul faptelor

Prefectul Rudolf Stauder a fost investit în funcție. La ceremonia de investire au fost prezenți în sala Palatului Administrativ, doamna subprefect Enikö-Erzsébet Krizsanovszki, domnul Ionel Bogdan, președinte al Consiliului Județean Maramureș, domnul senator Cristian Niculescu-Țâgârlaș și domnul Doru Lazăr, vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș.

Prefectul Rudolf Stauder a depus jurământul în conformitate cu dispozițiile art. 251 alin. (3) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare: „Jur să respect Constituția și legile țării și să fac cu bună-credință tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor județului Maramureș. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”

Legământul rostit și semnat azi, din cea mai înaltă funcție administrativă a Maramureșului, mă obligă să mă preocup de problemele maramureșenilor și să reprezint Guvernul României în județul meu natal.Știu că funcțiile sunt efemere, știu că deseori e complicat să îndeplinești toate cererile și așteptările celor care vin spre tine cu problemele și grijile lor, însă după experiența administrativă acumulată până acum sunt pregătit și știu că voi putea dovedi maramureșenilor că Prefectul înseamnă mai mult decât o funcție.Prefectul poate și trebuie să fie omul de nădejde al cetățenilor și al celor care l-au onorat cu această demnitate.Nu voi promite mai multe decât pot face, însă pot promite că-mi voi îndeplini atribuțiile cu implicare și conștiinciozitate având mereu în minte jurământul de azi și lucrând pentru mai bine, pentru maramureșeni. Trăim vremuri nu tocmai ușoare, de aceea va trebui să înțelegem cu toții că pentru rezultate bune este nevoie de timp, răbdare și înțelegere.Mulțumesc celor care și-au pus încrederea în mine. Voi fi în continuare omul faptelor, mai puțin al vorbelor, cel care se implică în activitățile și problemele ce trebuie rezolvate pentru maramureșeni.Să fie într-un ceas bun!”, – a declarat Rudolf Stauder.

Rudolf Stauder a dat dovadă de profesionalism și implicare în toată perioada în care a fost subprefect al județului și a gestionat foarte bine toate situațiile din ultimele luni în care a fost subprefect cu atribuții de prefect”, – a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.