Românii, ironizaţi din nou la un post de radio francez. De ce vor francezii un căpitan român la naţională

Românii, ironizaţi din nou la un post de radio francez. De ce vor francezii un căpitan român la naţională
Românii au fost ironizaţi din nou în Franţa, în cadrul unei emisiuni radiofonice, în care umoristul francez de origine marocană Jamel Debbouze a propus o soluţie "salvatoare" pentru echipa de fotbal a Hexagonului, respectiv un căpitan român care să cerşească mingea.
Actorul, umoristul şi producătorul francez de origine marocană Jamel Debbouze a fost invitat săptămâna trecută la o emisiune a postului de radio Rire et Chansons, cu ocazia lansării unui nou DVD al său, "Tout sur Jamel".
În timpul discuţiilor despre viaţa sa, umoristul este întrerupt de un apel telefonic de la preşedintele francez Nicolas Sarkozy, susţine el. Intrând înjoc, prezentatorul emisiunii îl întreabă dacă îl consiliază pe şeful statului francez, cerându-i ca exemplu, o reformă propusă de el. "Expulzarea romilor este ideea ta?", îl întreabă moderatorul. "Da", răspunde Debbouze, "pentru că mă enervează". "Sunt mulţi români", continuă el.
"Dar românii sunt buni la fotbal", vine replica moderatorului.
"Da, este adevărat", îi răspunde umoristul. "Ar trebui să avem un căpitan român în echipa Franţei. Îţi imaginezi un căpitan român? Vă rog, daţi-mi mingea (…) pentru copii. Asta va face un român", conchide el, referindu-se la cerşetorii romi tot mai numeroşi în Franţa.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.