Rezultatele finale la titularizare

Au fost publicate rezultatele finale la concursul de ocupare a posturilor didactice în învățământul preuniversitar. În județul Maramureș, din 736 de lucrări, 603 au fost evaluate cu note de minimum 5 (81,92%), iar 375 de candidați (46,8% din total) au obținut note de minimum 7.

Situația statistică a notelor obținute de candidați în județul Maramureș este următoarea: 133 de note intre 1,01 – 4,99; 228 de note intre 5 – 6,99; 373 de note între 7 – 9,99; 2 note de 10.

Pentru angajare pe perioadă nedeterminată (echivalentă cu dobândirea statutului de titular), candidații trebuie să obţină minimum nota 7 la proba scrisă. Pentru angajare pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 la proba scrisă.

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele publice de repartizare organizate de inspectoratele şcolare în zilele de 27 și 28 iulie. Informații suplimentare privind proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice în învățământul preuniversitar sunt disponibile la adresa de internet http://titularizare.edu.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.