REZOLVARE: S-a găsit o soluție pentru problema ridicată de locuitorii cartierului Iapa privind transportul în comun

REZOLVARE: S-a găsit o soluție pentru problema ridicată de locuitorii cartierului Iapa privind transportul în comun

 Administrația locală a găsit o soluție pentru problema locuitorilor cartierului Iapa. Oamenii s-au arătat nemulțumiți că din cauza lucrărilor care se fac în acea zonă circulația va fi restricționată și vor avea mai mult de mers până în stația de autobuz. Autoritățile au analizat problema și au venit cu o rezolvare: se va amenaja o altă stație de autobuz  în zona în care se fac lucrările, pentru a elimina disconfortul creat. 

Vineri, candidatul PNL la Primăria Sighet, Alexandru Oros, împreună cu reprezentanți ai Consiliului local și ai firmei de transport în comun Mara Nord s-au deplasat la fața locului pentru a găsi o soluție. 
„Am vorbit cu două familii care trebuiau să ne lase pe proprietatea lor pentru ca autobuzul să poată să întoarcă mai aproape de zona unde se lucrează la pod. La una dintre familii am găsit înțelegere, îi mulțumim, iar în momentul de față se desfășoară lucrările de amenajare pentru ca autobuzul să poată să intre în curte și să întoarcă”, a arătat consilierul local Vasile Mih.
Odată amenajat un spațiu pentru mijloacele de trasnport în comun, localnicii vor putea lua autobuzul din același loc ca înaintea începerii lucrărilor. 
„Cu aceste amenajări inițial s-a redus traseul mijloacelor de transport în comun cu 1 km și jumătate, iar în momentul de față locul unde va ajunge autobuzul este chiar în zona unde se desfășoară lucrările, deci cei care locuiesc mai sus vor avea de parcurs încă 200-300 de metri până la stația de autobuz”, a mai spus consilierul local Vasile Mih.
Dacă vremea va fi favorabilă lucrărilor, constructorul a arătat că podul va fi finalizat până la Paști.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.