Revine ”Teleșcoala”

După vacanţă, elevii se întorc în sălile de clasă, iar emisiunea „Teleşcoala” revine de luni, 8 noiembrie, în grila de programe a TVR 2.

De luni până vineri, „Teleşcoala” poate fi urmărită între 9.00 și 10.00 – cursuri de română şi matematică pentru clasa a VIII-a, în vreme ce clasei a XII-a îi este rezervat intervalul orar 15.00-16.00, pentru materiile dedicate nivelului liceal – limba şi literatura română, matematică, biologie, fizică, istorie, geografie, chimie, informatică, economie, filosofie, logică, sociologie. Pentru a veni în ajutorul elevilor, echipa „Teleşcoala” asigură 20 emisiuni în fiecare săptămână. În fiecare zi de vineri, adolescenţii beneficiază şi de cursuri de dirigenţie, de la ora 9.00 pentru clasele de gimnaziu şi de la ora 9.30 pentru liceu.

„Teleşcoala” este o emisiune produsă integral de Televiziunea Română, în colaborare cu Ministerul Educaţiei care furnizează tematica, ordinea lecţiilor şi profesorii care susţin cursurile. Predarea se face după manualele aprobate de Ministerul Educaţiei.

Cursurile vor putea fi urmărite atât la televizor, cât şi online pe canalul de Youtube al TVR, pe pagina de Facebook a emisiunii şi pe site-ul www.tvr.ro.

Sursă informații și foto: tvr2.tvr.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.