Reținut de polițiști pentru a doua oară într-o săptămână

Ieri, polițiștii Secției 6 Sarasău au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 43 de ani din Rona de Sus. Este vorba despre același bărbat față de care săptămâna trecută polițiștii au mai luat o dată măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, dispunând prin ordonanţă luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis și sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De data aceasta bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare, violență în familie și încălcarea ordinului de protecţie după ce Judecătoria Sighetu-Marmației a emis în data de 10 noiembrie un ordin de protecție pe o perioadă de 6 luni, aducându-i-se la cunoștință obligațiile impuse la aceea dată.

În fapt, în data de 15 noiembrie, polițiștii au fost sesizați de către o tânără cu privire la faptul că mama ei este agresată de către tatăl ei. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că bărbatul ar fi intrat în locuința victimei de 40 de ani, iar când aceasta a intrat în dormitor, ar fi tăiat-o la mână, după care acesta a părăsit locuința și s-a ascuns.

La fața locului a fost prezent și un echipaj S.A.J. Maramureș care i-a acordat îngrijiri medicale de specialitate persoanei vătămate. Ulterior aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, fără a necesita internarea.

Ieri, bărbatul a fost identificat în localitatea Rona de Sus, într-o casă nelocuită. Acesta avea o armă cu alice, o sabie și trei cuțite de vânătoare, care au fost ridicate în vederea examinării criminalistice. Polițiștii s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infracțiunii de deținere sau port fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării. În cauză se efectuează cercetări și sub aspectul săvarșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și încălcarea hotărârii judecătorești de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie. Bărbatul a fost dus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Maramureș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.