Chiar dacă afară e un frig de crapă pietrele, poți acum lua cina sau prânzul afară, fără nicio problemă. Ba, mai mult decât atât, poți să te bucuri de ninsoare, de peisajul de iarnă, de miros de cetină, fără să suferi nici o clipă din cauza temperaturilor negative. Asta pentru că administratorul unui hotel- restaurant din Sighet, Dan Ofrim, a venit cu o soluție ingenioasă pentru a oferi clienților posibilitatea de a lua masa în oraș, pe tarasă, în condițiile impuse de contextul actual, creat de pandemie. Pe terasa generoasă a restaurantului din zona Parcului Grădina Morii, a amenajat câteva iglu-uri, care protejează clienții de frigul de afară, oferindu-le posibilitatea de a lua masa, sub cerul liber, într-un ambient plăcut, stropit cu vin fiert,  și aromă de scorțișoară.

Seara se aprind luminițele, iar muzica ambientală oferă cadrul perfect pentru a petrece o seară plăcută de iarnă, în compania celor mai delicioase preparate și băuturi rafinate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.