REPORTAJUL ZILEI: Balul Primăverii organizat de PNL Seini, un eveniment încărcat de speranță

REPORTAJUL ZILEI: Balul Primăverii organizat de PNL Seini, un eveniment încărcat de speranță

 A fost mult optimism şi speranţă la Balul Primăverii organizat de PNL Seini, la sfârşitul săptămânii trecute, în localitatea Săbişa. Au fost rememorate momente dificile din viaţa comunităţii, dar şi cele prospere care s-au evidenţiat în mandatele fostului primar al oraşului, Zamfir Adoreanu. În cadrul evenimentului, cei prezenţi şi-au arătat dorinţa ca liberalii să revină la conducerea acestui oraş. 

Peste 300 de persoane au participat, sâmbătă seara, la cea de-a doua ediţie a Balului Primăverii. Evenimentul s-a desfăşurat la căminul cultural din localitatea Săbişa şi a fost organizat de PNL Seini. 
„Am făcut împreună şi aţi făcut, în primul rând dumneavoastră, lucruri extraordinare pentru oraşul nostru. Mă bucur foarte mult să văd că şi după aceşti patru ani grei în care am fost în opoziţie aţi rămas alături de noi şi cred că mulţi dintre dumneavoastră aţi reuşit să distingeţi ce înseamnă a cheltui mai eficient banul public. Vreau să spun câteva lucruri despre domnul Zamfir Adoreanu, care îmi este prieten şi un exemplu de urmat în administraţie. Îl cunosc de la 15 ani, dar mai bine am reuşit să îl urmăresc de când a devenit primar al oraşului nostru. Pot să spun că am învăţat foarte multe lucruri bune de la el, ca de exemplu seriozitatea, devotamentul şi perseverenţa, acestea fiind şi câteva caracteristici ale lui. Îl asigur pe această cale că voi fi alături de el şi în campaniile viitoare. Îmi doresc ca împreună cu dumneavoastră să încercăm să redăm din nou zâmbetul locuitorilor acestui oraş. Mai vreau să mulţumesc din suflet tinerilor liberali care au fost alături de noi şi prin momente grele din campanii, când unii dintre ei au fost chiar ameninţaţi dacă mai fac campanie liberalilor, tinerii noştri care au adus o adevărată contribuţie inclusiv în organizarea acestui bal, şi îi asigur pe această cale că vor avea o reprezentare importantă în următorul consiliu local care se va constitui după alegerile din acest an”, a spus vicepreşedintele PNL Seini, Rudolf Stauder. 
La eveniment au participat şi reprezentanţi ai organizaţiei PNL Maramureş şi ai PNL Baia Mare. 
„Cred că aveţi aici, la Seini, o echipă foarte bună de oameni serioşi, dedicaţi, şi oameni de cuvânt. Oameni care ştiu ce au de făcut pentru această comunitate şi cred că o vor face atunci când prin votul dumneavoastră şi al celorlalţi vor fi puşi acolo unde este locul lor. Şi mai cred că Seiniul mai are de recuperat ceva. În 26 de ani de după Revoluţie, PSD-ul a avut 15 ani primar, PNL-ul doar 11 şi avem de recuperat ceva. În următorul mandat trebuie să fim la egalitate şi abia după aceea să îi depăşim. Şi cred că prin dumneavoastră, cei de aici, şi prin cei pe care îi aveţi acasă şi prin alte părţi, o să putem să spunem că sloganul Partidului Naţional Liberal – Prin noi înşine – este în continuare viabil şi este în continuare de mare actualitate”, a susţinut secretarul PNL Maramureş, Călin Bota. 
Despre curaj şi încredere le-a vorbit celor prezenţi şi Zamfir Adoreanu, preşedintele PNL Seini, candidat al Partidului Naţional Liberal la funcţia de primar al oraşului Seini. 
„Ne aşteaptă o bătălie grea, muncă foarte multă, dar, pentru că sunteţi toţi aici, cred că suntem absolut suficienţi ca să o putem să o câştigăm. Când vor vedea toţi ceilalţi care nu au avut curajul în această seară să fie alături de noi probabil din motive pe care mulţi dintre dumneavoastră le cunosc, poate că se vor răzgândi şi vor veni în ultimul moment alături de noi să ne susţină, ca să putem îndeplini acest vis al domnului Călin Bota de a egala numărul anilor la conducerea oraşului Seini şi, de ce nu, să şi depăşim numărul anilor în care au fost la conducerea oraşului Seini  cei din tabăra rivală. Nu vom spune cât de răi am fost sau cât de buni am fost noi, lăsăm pe cei care sunt în măsură să hotărască acest lucru şi rezultatul îl vom vedea la votul care va fi la alegerile din 5 iunie. În 6 iunie dimineaţa, undeva pe la ora 01:00, poate chiar 02:00, vom şti dacă am avut dreptate sau nu”, a precizat preşedintele PNL Seini, Zamfir Adoreanu. 
Şi tinerii liberali le-au transmis participanţilor la bal mesaje de unitate şi încredere în forţele proprii. 
„Liberalul este luptător politic plin de avânt şi sincer democrat. El dispreţuieşte minciuna, reaua credinţă, invidia, dezordinea şi ura. Şi, nu în ultimul rând, liberalul este îndrăzneţ în cele bine chibzuite. El nu fuge niciodată de răspundere. Având aceste modele din crez, eu zic că schimbarea trebuie să vină cu noi şi să ni le întipărim în minte şi să ne coordonăm activităţile după acestea”, a spus preşedintele TNL Maramureş, Ionuţ Caraba.
Dar pentru că a fost un bal al primăverii în care au fost sărbătorite cu acest prilej şi doamnele şi domnişoarele, politica a fost lăsată repede la o parte, iar organizatorii au dat tonul distracţiei, aşa cum se cuvine unui astfel de eveniment. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.