Reguli de siguranță și de participare la Főtér Fesztivál 2021 – Zilele Maghiare Băimărene

Főtér Fesztivál 2021 – Zilele Maghiare Băimărene se desfășoară în perioada 13 – 19 septembrie, locația și în acest an este Țințirim, o parte din strada Crișan și curtea interioară a fostei școli ”Petre Dulfu”.

Locul principal de desfășurare a festivalului va fi îngrădit și va avea 4 căi de acces. La fiecare intrare participanții se vor legitima cu cartea de identitate, trebuie să facă dovada unui test Covid negativ, sau a certificatului de vaccinare. În incinta festivalului este obligatorie purtarea măștii, dezinfectarea  mâinilor la intrare și păstrarea distanței  sociale de 1,5 metri. Târgul meșteșugarilor va fi amplasată în perioada 17-19 septembrie în curtea școlii, acolo intrarea se va face fără test Covid sau certificat de vaccinare. Șirul tarabelor cu băuturi și mâncăruri, vor fi amplasate începând din 15 septembrie pe strada Crișan. Intrarea se va face doar pe baza testului negativ sau certificatul de vaccinare și cartea de identitate.  Porțile de intrare vor fi din: strada Turnului, începutul străzii Crișan, dinspre strada Crișan lângă Turnul Sfântul Ștefan și dinspre poarta din curtea școlii.

O serie de programe se vor desfășura și în alte locații: la Galeria Várvédő, grădina de vară de la Podul Viilor 9, restaurantul Philia Oazis, Colonia Pictorilor, Casa Maghiară Teleki, sala de sport al Liceului Teoretic Németh László, în aceste locații nu este nevoie de test covid negativ sau certificat de vaccinare.

În caz de ploaie locațiile vor fi: cortul Főtér Fesztivál, biserica romano-catolică Sfânta Treime, Teatrul de păpuși sau Teatrul Municipal.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.