VIDEO | Record de îmbolnăviri de COVID-19 în Maramureș în ultimele 24 de ore

Record de îmbolnăviri cu noul coronavirus în Maramureș. În ultimele 24 de ore în județ au fost înregistrate 48 de cazuri noi. La nivel național au fost raportate 1.339 de cazuri noi de COVID-19, din 25.177 de teste efectuate. Alți 47 de români au murit din cauza infecție cu coronavirus, în timp ce, la terapie intensivă sunt internați 485 de pacienți.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 534 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au executat, în ultimele 24 de ore, la nivelul unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 76 de misiuni. Cele 80 de efective angrenate au acționat pentru menținerea ordinii și siguranței publice, la verificarea respectării de către persoane a măsurii de carantinare la domiciliu sau în locația declarată, la verificarea respectării de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate a interdicțiilor impuse prin legislația în vigoare, respectarea normelor de igienă, de protecție individuală și distanța fizică de protecție sanitară.

S-a procedat la verificarea respectării legislației în perioada stării de alertă la 40 agenți economici. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, să păstreze distanța fizică de protecție sanitară, măsurile de igienă și de conduită sanitară stabilite de către specialiști.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.