Rău de plată…bun de muncă..Cei care nu au posibilitatea sa-şi achite amenzile, vor presta munca in folosul comunitatii

Rău de plată…bun de muncă..Cei care nu au posibilitatea sa-şi  achite amenzile, vor presta munca in folosul comunitatii

Incasarile Serviciului Venituri a Primariei Sighetu Marmatiei la data de 31 iulie 2011 sunt de 70 % din bugetul aprobat. Asta denota faptul ca sighetenii sun destul de constiinciosi in ceea ce priveste plata taxelor si a veniturilor, exceptie fac insa cei care au de achitat amenzi, dar si cei plecati la munca in strainatate.
Tamara Vasiliu Calogherato, directorul Serviciului de Venituri a Primariei Sighetu Marmatiei ne-a vorbit despre disciplina fiscala si importanta achitarii la timp a taxelor si impozitelor locale. Avem si o veste buna. Cu exceptia celor care au ramas in urma cu plata amenzilor, nivelul incasarilor taxelor si impozitelor este unul destul de ridicat.
Cele mai mari probleme continua sa le creeze cei care au incasat amenzi si nu au de gand sa le achite. Cei de la Serviciul Venituri din cadrul Primariei Sighet s-au gandit si la cei care nu au posibilitatea sa achite amenzile, astfel ca vor presta munca in folosul comunitatii. La ora actuala exista 105 procese pe rol pentru transformarea amenzii in munca in folosul comunitatii.
De asemenea o problema o reprezinta si cei care sunt plecati in strainatate si uita ca au de platit taxe si impozite.
Toti cei care nu au posibilitatea sa se deplaseze la ghiseele primariei pentru achitarea taxelor au posibilitatea sa o faca on-line la adresa www. primaria-sighet.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.