PUS PE LIBER: Ce spune Anton Rohian după demiterea din funcția de prefect

PUS PE LIBER: Ce spune Anton Rohian după demiterea din funcția de prefect

 La doar două săptămâni după ce a primit din partea premierului Dacian Cioloș o scrisoare de mulțumire pentru modul în care își îndeplinește atribuțiile, prefectul Anton Rohian a fost înlocuit cu Sebastian Lupuț. Rohian pleacă din Prefectură cu câteva regrete, dar este bucuros că a rezistat 3 ani în funcție. 

Anton Rohian spune că respectă decizia luată în privința lui și nu a dorit să comenteze pe marginea acestui eveniment. Fostul prefect spune că are acum nevoie de o perioadă de odihnă și nu a decis încă dacă se va întoarce sau nu în politică.  
„În perioada următoare am să iau o pauză, pentru că în trei ani am avut 10 zile de concediu. Asta a fost decizia mea, așa am gândit eu munca mea aici. Trebuie să mă adun un pic, să mă gândesc unde și ce am greșit sau ce am făcut bine. Trebuie să mă gândesc dacă rămân în politică sau trebuie să fac altceva”, a declarat Anton Rohian, fostul prefect al județului Maramureș. 
Anton Rohian a ocupat timp de trei ani funcția de prefect al Maramureșului și spune că regretă că a lăsat câteva lucruri neterminate.  
„Regret că nu s-a finalizat podul peste Tisa. Sper că din poziția în care voi fi în continuare proiectul de punere în valoare a satului maramureșean să fie continuat, pentru că este sufletul meu. Sper că până la finalul anului se vor termina lucrările pe DN 18 și cred că școala duală este un proiect care nu va putea fi abandonat”, a arătat Anton Rohian. 
Anton Rohian consideră că a conferit în timpul mandatului său o anumită prestanță Instituției Prefectului și că a colaborat foarte bine cu subalternii și cu presa. Cea mai mare realizare a lui Anton Rohian în această perioada a fost însă de altă natură.
„Cea mai mare realizare este că am rezistat 3 ani în funcția de prefect. La un moment dat în fiecare săptămână eram schimbat și le doresc celor care au gândit acest lucru ca viziunea lor să aducă un plus județului și modului în care se vor raporta la nevoile județului”, a concluzionat Anton Rohian. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.