VIDEO | PROMO: Monica Dinu, invitată la emisiunea ”Lucruri, fapte și oameni de valoare”

Invitată în emisiunea ”Lucruri, fapte și oameni de valoare”, Monica Dinu, specialist în găsirea de soluții optime în finanțare și consultant în scrierea și implementarea proiectelor, a vorbit despre proiectele la care lucrează în prezent în Maramureș, despre ce însemnaă să fii un bun manager, despre perseverență, implicare, disciplină și seriozitate.

În debutul interviului, Monica Dinu a făcut o scurtă analiză SWOT a ceea ce a găsit atunci când a poposit pentru prima dată în Maramureș.

Eu sunt bucureșteancă get-beget, ceea ce înseamnă un anumit stil de viață, mult mai activ decât al oamenilor pe care i-am întâlnit în Maramureș. Asta a fost și prima dificultate pe care am întâmpinat-o venind în Maramureș, ritmul de lucru. M-am molipsit eu, la început, de ritmul de aici, apoi, mi-am dat seama că am rămas în urmă cu lucrul, m-am scuturat și am revenit la ritmul meu.O parte dintre cei cu care lucrez s-au adaptat, alții, încă, nu. Cel mai mult mi-a plăcut aici deschiderea unor oameni pentru a dezvolta instituția în care lucrează, pentru a aduce plusuri către comunitate. Dar în general, în Maramureș oamenii sunt reticenți cu cei nou veniți. În ciuda reticenței există și o ospialitate, o deschidere. Mă simt o răsfățată aici în Maramureș. Ca puncte slabe, oamenii aici sunt cam blazați în ceea ce priveșc schimbările în bine, mai degravă cred în schimbările în rău”, spune Monica Dinu.

Urmăriți interviul integral în cadrul emisiunii ”Lucruri, fapte și oameni de valoare”, din această seară, de la ora 18:35, la TV Sighet.

 

 

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.