VIDEO | PROMO ”LUCRURI, FAPTE ȘI OAMENI DE VALOARE” | Emisiunea ”Zestrea Maramureșului” împlinește 8 ani

Emisiunea Zestrea Maramureșului, difuzată la TV Sighet, împlinește 8 ani. Invitată în emisiunea ”Lucruri, fapte și oameni de valoare”, Măriuca Verdeș vorbește despre începuturile emisiunii dar și despre greutățile pe care le-a întâmpinat în acești ani pentru a putea intra săptămânal în casele telespectatorilor cu subiecte interesante și cu invitați iubitori de tradiție.

”Vă mulțumesc pentru că vreți să sărbătorim împreună 8 ani de ”Zestrea Maramureșului”. Sunt sute de emisiuni, mii de ore, adunate la un loc, care au fost difuzate la TV Sighet și sunt astăzi la îndemâna tuturor prin intermediul tehnologiei. Nu a fost o competiție cu cineva ca să dovedesc ceva, ci a fost un gând și anume că dacă am posibilitatea de a promova oameni valoroși, necunoscuți, neștiuți, să nu pierd această ocazie pentru că astăzi poate să existe un meșter popular în viață dar mâine nu”, a explicat Măriuca Verdeș în interviul acordat pentru emisiunea ”Lucruri, fapte și oameni de valoare”.

Urmăriți interviul integral în cadrul emisiunii ”Lucruri, fapte și oameni de valoare”, din această seară, de la ora 18:35, la TV Sighet.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.