VIDEO | Promisiuni privind redeschiderea bazinului descoperit din Baia Mare

Termenul de finalizare a lucrărilor la bazinul descoperit din Baia Mare e vara acestui an, susține Ioachim Nicolae Făt, consilier al președintelui Consiliului Județean. Banii necesari lucrărilor au fost virați, de la Ministerul Tineretului și Sportului.

În cadrul discuțiilor purtate cu reprezentanții Direcției Județene de Tineret și Sport, ai Ministerului Tineretului și Sportului și ai Complexului Sportiv Național  „Lascăr Pană” din Baia Mare, s-a solicitat, afirmă consilierul Ioachim Nicolae Făt, finalizarea cu celeritate a reabilitării bazinului descoperit care aparține complexului. Banii necesari lucrărilor de reabilitare și modernizare au fost deja alocați, iar termenul de finalizare al lucrărilor, fixat de comun acord cu reprezentanții DJTS Maramureș, ai Ministerului Tineretului și Sportului și ai  Complexului Sportiv Național  „Lascăr Pană” este vara acestui an.
Bazinul descoperit aparține Complexului Sportiv Național „Lascăr Pană”, subordonat direct al Ministerului Tineretului și Sportului, de unde au fost virați și banii necesari pentru lucrări, respectiv suma de 2.700.000 de lei. Redarea bazinului descoperit băimărenilor este o prioritate pentru administrația publică județeană, susține Făt, deoarece în oraș nu funcționează niciun bazin descoperit din anul 2012 iar ștrandul municipal și-a închis porțile în anul 2009.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.