Proiectul JCulture – ”Cercetarea și păstrarea moștenirii culturale evreiești în zona transfrontalieră”, spre finalul perioadei de implementare
Proiectul JCulture – ”Cercetarea și păstrarea moștenirii culturale evreiești în zona transfrontalieră”, finanțat prin ENI Cross-border Cooperation Programme 2014-2020, HUSKROUA/1901/3.1/0031, se îndreaptă spre finalul perioadei de implementare.
Joi, 15 septembrie, și vineri, 16 septembrie, a avut loc la Ivano-Frankivsk, Ucraina, o activitate de grup a celor doi parteneri din cadrul proiectului, Muzeul Maramureșan din Sighetu Marmației și Departamentul de investiții, proiecte, relații internaționale, turism și promovare a Consiliului Local Ivano-Frankivsk din Ucraina.
Echipa de proiect din Sighet a mers însoțită de membri ai comunității locale. Întâlnirile de lucru ce s-au desfășurat pe parcursul a două zile au avut în vedere stadiul proiectului, bilanțul etapelor de implementare și a viitoarelor activități. Totodată, sighetenii au avut posibilitatea să descopere patrimoniul cultural local prin vizite la principalele locații cu semnificație iudaică, dar și alte obiective culturale ale orașului Ivano-Frankivsk.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.