Proiecte importante pentru Maramureș

Proiecte importante care privesc dezvoltarea turismului în județul Maramureș, susținerea sportului și a activităților sportive pentru maramureșeni, precum și organizarea proiectului ”Raliul Maramureșului” au fost aprobate în cadrul ședinței Consiliului Județean Maramureș.

În cadrul ședinței de Consiliu Județean a fost adoptată Hotărârea care prevede împărțirea pe destinații a sumei de 4 milioane de lei alocată în bugetul pentru anul 2021 sportului. Astfel, pentru sportul de prim eșalon a fost alocată suma de 3,2 milioane de lei, iar suma de 800 de mii de lei pentru ghid de finanțare, care deja este publicat pe site, iar organizațiile sportive vor putea depune aplicații de finanțare.

Un alt proiect extrem de important pe ordinea de zi l-a reprezentat  organizarea proiectului ”Raliul Maramureșului, etapa a IV-a în Campionatul Național de Raliuri, 2021”. În acest sens, a fost aprobat un acord de parteneriat cu Asociația Club Sportiv XPO Racing, astfel încât să poată fi organizat acest eveniment în perioada 28-30 mai 2021.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.