VIDEO | Programul S.C. VITAL S.A. de 1 Iunie 2021

Marți, 1 iunie,  casieriile societății Vital și birourile de relații cu publicul, care gestionează reclamațiile, contractele și avizele tehnice vor fi închise.

Utilizatorilor care doresc să îşi achite facturile pentru serviciile de furnizare a apei potabile şi canalizare reprezentanții societății Vital le reamintesc că factura de apă poate fi achitată on-line, cu card bancar, pe site-ul societății, precum și la numeroase puncte de plată. Mai multe detalii la: https://www.vitalmm.ro/ro/intrebari-frecvente/cum-pot-plati-factura-s-c-vital-s-a

Ca de fiecare dată angajații Vital au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei și epurarea acesteia, îndeplinind sarcinile specifice, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale. Apelurile către dispeceratul societății la numerele de telefon, 0262.215150, *1, *2, 0362.401052, 0372.752661 și 0262.212550  vor fi preluate fără întrerupere. Echipele de intervenție sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistemul de alimentare cu apă, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.