PROGRAM: Spectacole la Teatrul Municipal Baia Mare, în perioada 3 – 9 noiembrie

PROGRAM: Spectacole la Teatrul Municipal Baia Mare, în perioada 3 – 9 noiembrie

Sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 11.00, îi invităm pe copii la o întâlnire cu spectacolul Elefănțelul curios, după Rudyard Kipling, regia Eugen Câmpeanu. A fost odată, demult, un elefănțel foarte curios. Într-o zi s-a trezit cu o nouă întrebare: "ce mănâncă crocodilul seara?". Așa că a plecat prin pădure să întrebe animalele. Răspunsul la întrebare îl puteti afla dacă veniți sa urmăriți întreaga poveste a micuțului nostru elefant. Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 minute (fără pauză)

Duminică, 4 noiembrie, de la ora 19.00, se joacă noua premieră a teatrului, spectacolul Soțul Păcălit, după Moliere, în regia lui Victor Olăhuț. În această punere în scenă a unui text clasic, vechi de aproape patru secole, într-o viziune modernă, fiecare personaj aduce la suprafață o tipologie, care-și găsește ecou în vremurile noastre tulburi. 
Spectacolul se joacă cu publicul în sală. Durata: 90 minute (fără pauză)
Marți, 6 noiembrie, de la ora 19.00, la sala studio, Andrei Dinu și Andrei Stan vă invită la spectacolul ”PLEX”, pe texte de Eric Bogosian, în care vă veți întâlni cu tot felul de personaje ce vor să pară trendy, extrem de degajate, foarte puţin atente la reguli sau coduri. Invitat: Alex Macavei
(Spectacol nerecomandat persoanelor sub 15 ani!)
Spectacolul se joacă la sala studio. Durata: 75 minute (fără pauză)
Miercuri, 7 noiembrie, de la ora 19.00, vă invităm la spectacolul ”DRAGĂ DOAMNĂ PROFESOARĂ”, de Ludmila Razumovskaia, regia Andrei Măjeri. Tinerii absolvenți, care și-au dat ultimul examen înaintea încheierii studiilor liceale, vin într-o vizită neașteptată acasă la profesoara lor. Nimănui nu-i trece prin gând că această întâmplare ar putea lua o turnură imprevizibilă.
Spectacolul se joacă cu publicul pe scenă. Durata: 80 minute (fără pauză)
Joi, 8 noiembrie, de la ora 19.00, ne întâlnim la sala studio cu un spectacol care vă va ține cu sufletul la gură: CRIMA DIN STRADA LOURCINE, de Eugène Labiche, regia Victor Olăhuț. Atunci când băutura îți ia mințile, jocul închipuirilor s-ar putea să-ți joace feste! A doua zi s-ar putea să descoperi că ești un “criminal”.
Spectacolul se joacă la sala studio. Durata: 70 minute (fără pauză)
Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la secția Păpuși, 15 lei preț întreg și 10 lei  preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă.
Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși) 
Programul rezervărilor telefonice: 
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00 
Sâmbătă: 12.00 – 13.00
Program casierie:
Luni – Sâmbătă: 12.00- 13.00 / 18.00 – 19.00
Duminică:  18.00 – 19.00
Email:rezervari@teatrulbm.ro
Rezervările se ridică cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului. În ziua desfășurării spectacolului, nu se mai fac rezervări!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.