VIDEO | Program special de Crăciun la TV Sighet

TV Sighet a pregătit un program special de Crăciun. Realizatorii celor mai îndrăgite emisiuni au pregătit ediții de sărbătoare, cu invitaţi de seamă şi subiecte specifice Crăciunului, care vor aduce în sufletul celor de acasă magia sărbătorilor.

De marți până joi, telespectatorii vor putea urmări la TV Sighet concerte de colinde, dar și interviuri cu invitați unul și unul. În ajunul Crăciunului, TV Sighet va prezenta o ediție specială cu obiceiuri de Ignat. Tot marți telespectatorii TV Sighet vor fi colindați și de copiii care au participat la cea de-a VIII-a ediție a Festivalului ”Primește-ne gazdă-n casă”.

Programul special va continua cu colindele unor renumiți interpreți de muzică populară din Maramureș, în compania realizatorului Adrian Sabadîș.

Ediția specială de sărbători cu TV Sighet va aduce și în ziua de Crăciun în casele telespectatorilor colinde deosebite și spectacole de cântece populare. În cadrul emisiunii ”Lucruri, fapte și oameni de valoare”, realizatoarea Narcisa Chișiu a pregătit o ediție specială alături de părintele Anton Tancău și grupul Speranța de la Oratoriul Sfântul Francisc din Sighetu Marmației. Un moment apate este dedicat spectacolului susținut de Corala Armonia în Biserica Ortodoxă din comuna Mireșu Mare.

Și realizatoarea emisiunii Manifest, Dana Berci, a pregătit o ediție aparte cu invitați de seamă, care au susținut un concert extraordinar de Crăciun în comuna Giulești.

În cadrul emisiunilor ”Zestrea Maramureșului” și ”La casa cu voie bună” artiști de muzică populară din Maramureș, dar și grupuri de colindători vor oferi un regal de colinde și cântece dintre cele mai frumoase.

Și etnicii maghiari se vor bucura de o emisiune specială de Crăciun. Realizatoarea emisiunii în limba maghiară, Panni Pongracz, a pregătit o ediție de sărbătoare. Tot într-o ediție specială de Crăciun la TV Sighet veți putea urmări festivalul concurs de colinde din Bârsana ”Datini, obiceiuri, tradiții”.

TV Sighet le urează tuturor telespectatorilor, colaboratorilor și partenerilor sărbători fericite și La mulți ani!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.