VIDEO | Produsele apicole, esenţiale pentru sănătate

Tot mai multe persoane folosesc produsele apicole pentru întărirea sistemului imunitar sau pentru tratarea anumitor afecțiuni. Acesta este motivul pentru care o familie de sigheteni s-au decis să deschidă un magazin de specialitate cu produse naturale care au la bază mierea de albine.

Produsele apicole sunt considerate printre cele mai complexe superalimente din punct de vedere nutriţional şi al propritetăţilor terapeutice.

”Avem mai multe preparate din miere, de exemplu miere cu ghimbir, miere cu propolis, cătină, cătină și polen. Avem și unelte cu care se lucrează în stupi, de exemplu măști, mâncare cu care se hrănesc albinele. Suntem producători de peste 35 de ani, acum de când a apărut și coronavirusului este cerere mai mare pentru astfel de produse, nu ne putem plânge. Mierea este un aliment care intră direct în sânge și sunt foarte bune preparatele astea cu propolis, este antigripal, pentru imunitate, mierea cu cătină este recomandată pentru imunitate, regenerarea organismului, sunt foarte indicate pe vremea aceasta”, a explicat Maria Iuga, reprezentantul unui magazin apicol.

Și produsele cu cătină sunt extrem de căutate în această perioadă.

”Avem mai multe preparate cu cătină, cătină pasată cu miere, cătină cu polen și miere și avem siropul acesta de cătină. Aceste produse sunt foarte bune pentru imunitate, și pentru diabet sunt recomandate, pentru regenerarea organismului, probleme cardiace, pe vremea aceasta e cel mai recomandat produs apicol”, a adăugat Maria Iuga.

Apicultorii spun că prețurilor produselor care au la bază mierea sunt accesibile pentru toate buzunarele.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.