Ediția a VII-a a Târgului Darurilor de Crăciun este una dintre acțiunile de suflet care conturează evenimentul derulat de Consiliul Județean – ”Crăciun în Maramureș”. Târgul este organizat de Asociația ”Nod” în colaborare cu Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu” Baia Mare, Muzeul Județean de Mineralogie ”Victor Gorduza” și va fi deschis până vineri seara în Salonul Artelor din cadrul bibliotecii. Boglarka Sass a venit la Târgul Daruruilor de Crăciun cu produse din textil reciclat, preluat de la fabricile mari din domeniu.

Irinel Ilie a adus la Târgul Darurilor de Crăciun decoruri din porțelan, glazurate și pictate special pentru brad și casă.

De la Târgul darurilor de Crăciun nu lipsește nici mobilierul transilvănean. A fost adus la târg de o echipă de tineri din Sibiu.

La Târgul darurilor de Crăciun pot fi achiziționate de la decorațiuni până la produse cosmetice naturale. Deși este la a șaptea ediție, organizatorii spun că numărul celor care trec pragul este încă unul destul de redus. Cauza ar fi apariția a tot mai multe centre comerciale.

Băimărenii sunt încântați de acest târg și apreciază unicitatea lui.

Târgul darurilor de Crăciun va mai fi deschis vineri, până la ora 19:00, la Salonul Artelor din cadrul Bibliotecii Județene ”Petre Dulfu” Baia Mare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.