Procedura Presbyond la Clinica Vitreum pentru pacienții de peste 40 de ani care vor să scape de ochelari

Clinica Vitreum este specializată pentru intervenții complexe cum ar fi procedura Presbyond folosind tehnologia laser pentru a sculpta corneea într-un mod unic, îmbunătățind astfel abilitatea ochiului de a focaliza imaginea pe retină. Procedura durează doar câteva minute și este minim invazivă, ceea ce înseamnă că perioada de recuperare este relativ scurtă.

Tehnologia LASIK folosită de Presbyond este una dintre cele mai avansate și precise din domeniul chirurgiei refractive. Aceasta permite medicilor să creeze un profil personalizat pentru fiecare pacient, în funcție de caracteristicile unice ale vederii acestuia.

Presbiopia este o afecțiune oculară care afectează majoritatea oamenilor odată cu înaintarea în vârstă. Începând de obicei în jurul vârstei de 40 de ani, această condiție se caracterizează prin scăderea progresivă a capacității de a vedea obiectele de aproape. Cu alte cuvinte, devine tot mai dificil să citim, să lucrăm la calculator sau să efectuăm orice altă activitate care necesită o bună focalizare apropiată. Deși presbiopia face parte din procesul natural de îmbătrânire și este inevitabilă, există soluții moderne pentru a o contracara. Una dintre cele mai revoluționare și eficiente metode este tehnică laser avansată numită Presbyond.

Mai multe informații și programări la nr. de telefon : 𝟎𝟕𝟒𝟎𝟐𝟑𝟏𝟓𝟓𝟗 sau la Clinica Vitreum din Baia Mare, str. Progresului nr. 56.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.