Probleme cu lemnele

În timp ce desfășurau o acțiune pe linia combaterii tăierilor fără drept de arbori şi a transportului ilegal de material lemnos, marți, polițiștii Secției 6 Sarasău au oprit pentru control un autocamion care tracta o remorcă plină cu lemne, pe raza comunei Săpânța.

La volan era un bărbat de 36 de ani din Câmpulung la Tisa, care a prezentat avizele de însoțire a materialului lemnos pentru cantitatea de 12,086 metri cubi încărcătură pe camion și 15,0055 metri cubi încărcătura pe remorcă.

Întrucât încărcătura nu a corespuns din punct de vedere al numărului de bușteni și a existat suspiciunea că volumul materialului lemnos transportat este mai mare decât cel înscris în avizele de însoțire, autocamionul a fost dus la sediul Ocolului Silvic Sighetu Marmației unde s-a procedat la măsurarea materialului lemnos transportat.

Cu aceasta ocazie s-a stabilit faptul că materialul lemnos transportat pe autocamion și remorcă era mai mare cu 8,65 mc, în valoare de aproximativ 2.200 de lei. Conducătorul auto a fost amendat cu 5.000 de lei. Materialul lemnos confiscat a fost predat în custodia lucrătorilor din cadrul Ocolului Silvic Sighetu Marmaţiei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.