PRIORITATEA, BAT-O VINA! Accident cu trei mașini în Sighet

PRIORITATEA, BAT-O VINA! Accident cu trei mașini în Sighet

  Trei mașini au fost implicate într-un accident în această după-amiază pe strada Gheorghe Şincai din municipiul Sighetu Marmaţiei. Acestea au intrat în coliziune după ce unul dintre şoferi nu a acordat prioritate în timp ce intenţiona să schimbe direcţia de mers spre stânga şi a fost acroşat de o altă maşină care venea din sens opus. Una dintre mașini a fost poiectată într-un alt autoturism care circula în mod regulamentar.

Zeci de oameni s-au adunat la locul accidentului, fiind speriaţi de zgomotul produs de tamponarea celor trei autovehicule. 
„Pe strada Gheorghe Șincai din Sighetu Marmației a avut loc un accident de circulație în care au fost implicate trei autovehicule, la intersecție cu Piața 1 Decembrie 1918. Conducătorul unui autovehicul a efectuat virajul la stânga, nu s-a asigurat și nu a acordat prioritate unui autovehicul din sens opus și a intrat în coliziune cu acesta. În urma coliziunii autovehiculul care nu a acordat prioritate a fost proiectat în alt autovehicul. În urma accidentului au rezultat numai pagube materiale”, a arătat Victor Ananie, agent șef la Biroul Rutier al Poliției Sighet.
Un accident similar a avut loc săptămâna trecută în același loc pe fondul neacordării priorității.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.