Prinși la graniță cu documente false

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Petea – structură a ITPF Sighetu Marmației – au depistat mai multe persoane cu documente false.

  • Ieri s-a prezentat pentru a ieşi din ţară un cetăţean portughez în vârstă de 47 de ani. Acesta conducea un autoturism înmatriculat în Germania, iar la controlul de frontieră a prezentat, pe lângă documentele de identitate, un permis de conducere polonez, care nu este un document autentic.
  • La acelaşi punct de trecere s-a prezentat duminică un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 34 de ani. Acesta intenţiona să iasă din România la volanul unei maşini înmatriculate în Franţa. Cu ocazia controlului documentelor s-a constatat că permisul de conducere prezentat la control, document cu însemnele autorităţilor din Rusia, era unul fals.
  • Tot duminică, lucrătorii SPF Carei au oprit pentru control, pe drumul Urziceni – Urziceni Pădure, o autoutilitară înmatriculată în România. La volanul acesteia se afla un sătmărean în vârstă de 36 de ani care a prezentat, la controlul documentelor, un permis de conducere eliberat de autorităţile spaniole, contrafăcut.
  • În noaptea de duminică spre luni, în PTF Petea s-a prezentat pentru a intra în România un cetăţean român în vârstă de 23 de ani, din judeţul Bacău. La controlul de frontieră acesta a prezentat o carte de identitate care nu îndeplinea condiţiile unui document autentic. Tânărul a declarat că pe perioada şederii în Anglia i-a fost furată cartea de identitate, iar pentru a se angaja acolo avea nevoie de documente, motiv pentru care a recurs la a-şi procura un document fals, pe care l-a şi folosit pentru a se legitima la intrarea în România. E cercetat și el acum, precum ceilalți.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.