Prinşi de jandarmi cu fier furat din spatele unui cimitir

Prinşi de jandarmi cu fier furat din spatele unui cimitir

Marţi 26 iulie a.c., în jurul orei 13:00, echipa operativă de jandarmerie din Baia Mare, s-a deplasat pe B-dul Unirii în spatele  cimitirului „Tanatorio” , unde i-a identificat pe Petru T. de 39 ani, din Şomcuta Mare şi Gheorghe C. de 36 ani, din Baia Mare, care sunt susceptibili de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. 
  În jurul orei 12:30, cei doi s-au deplasat în spatele cimitirului, locul unde era depozitată ţeavă din oţel cu care urma să fie construită o conductă care să transporte sterilul de la Flotaţia Centrală la sediul unei societăţi comerciale. De pe trei stâlpi de susţinere a conductei, au luat suporţii din fier, cu scopul de a-i comercializa ulterior pentru a face rost de bani. La sosirea jandarmilor, cei doi au încercat să fugă cu fierul sustras, însă la aproximativ 150 m au fost prinşi.
  Prejudiciul cauzat firmei prin distrugerea celor trei stâlpi este de 3 846 lei, iar cei trei suporţi din fier au fost recuperaţi şi predaţi pe bază de dovadă reprezentantului societăţii. Dosarul cu actele premergătoare întocmite a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.