Video|Prinși cu flinta de vânătoare fără să fie deținători legali de arme

La miezul nopţii trecute, poliţiştii au depistat în trafic doi bărbaţi care aveau asupra lor o armă, deţinută ilegal. Întrucât unul dintre ei a încercat să fugă, poliţiştii au făcut uz de armamentul lor, trăgând fociri de avertisment.

Un echipaj de poliţie care făcea serviciul de patrulare pe DN 17C a oprit pentru verificări un autoturism în Săcel. În timp ce verificau documentele conducătorului auto, poliţiştii au observat că un bărbat care se afla în autoturism pe bancheta din spate i-a dat o armă de vânătoare cu lunetă pasagerului de pe locul din dreapta din faţă, care a ieşit din maşină cu intenţia de a fugi. Nu a reuşit să scape întrucât, după ce l-au somat verbal şi au tras două focuri de avertisment, poliţiştii l-au prins şi imobilizat.

Arma şi muniţia aferentă au fost ridicate de poliţişti în vederea expertizării. Din primele verificări efectuate poliţiştii au constatat că cei doi bărbaţi, ambii din Borşa, nu sunt deţinători legali de arme, iar arma de vânătoare nu era înregistrată. A fost întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.