Prinși beți la volan. Unii nici nu aveau permis

În 8 noiembrie, polițiștii Secției 6 Sarasău au depistat în trafic doi bărbați care au condus autovehicule în timp ce se aflau sub influența alcoolului și fără a avea permis de conducere.

Unul dintre ei e un bărbat de 43 de ani din Rona de Sus. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,11 mg/l alcool în aerul expirat.

Celălalt bărbat oprit la control e un sibian de 60 de lei. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere reținut. Ambii bărbați au fost conduși la spital unde li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Tot în 8 noiembrie, un alt autoturism a fost oprit pentru verificări de către polițiștii din Baia Sprie.

La volan a fost identificat un bărbat de 63 de ani din oraș care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice. Faţă de conducătorul auto, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.