Prins în vamă cu un permis de conducere fals

Un cetățean ucrainean este cercetat de polițiștii de frontieră după ce la control a prezentat un permis de conducere fals.

Luni, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieși din România un cetățean ucrainean în vârstă de 35 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Porche Cayenne, înmatriculat în Ucraina.

Cu ocazia formalităților pentru ieșirea din România, polițiștii de frontieră i-au solicitat celui aflat la volan și permisul de conducere. Tânărul ucrainean a prezentat un permis de conducere care nu îndeplinește condițiile de formă și de fond ale unui act autentic. Bărbatul a declarat că el avea un permis de conducere valabil, dar, locuind în Polonia, când a trebuit să își preschimbe documentul, a solicitat acest lucru online, iar documentul pe care l-a primit unlterior în poștă este cel pe care l-a prezentat la controlul de frontieră.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de fals și conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a avea permis.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.