Primarul Ovidiu Nemeş a dispus întrunirea unei comisii de analiză a situaţiei de la Spitalul Sighet

Primarul Ovidiu Nemeş a dispus întrunirea unei comisii de analiză a situaţiei de la Spitalul Sighet

În urma incidentului petrecut ieri la Spitalul Municipal Sighet în urma căruia doi pacienţi internaţi la secţia Psihiatrie Bărbaţi şi-au găsit sfârşitul, reprezentanţi ai Primăriei Sighet în frunte cu edilul local Ovidiu Nemeş au făcut azi o vizită în cadrul Spitalului Muncipal. În urma întâlnirii şi a discuţiilor s-a constituit o comisie care să se implice în ancheta desfăşurată pentru clarificarea circumstanţelor în care s-a produs nefericitul eveniment. Din comisie fac parte: viceprimarul Horia Scubli, avocatul Ioan Sas, Directorul Economic Bărbuş Ioan, Covaci Mariana şi Inspector Mirela Buftea.
Primarul Ovidiu Nemeş a dispus întrunirea acestei comisii pentru a analiza situaţia de la Spitalul Municipal Sighet în urma morţii a doi pacienţi din cadrul secţiei de psihiatrie.
Comisia compusă din primar şi consilieri locali a vizitat secţia unde a avut loc altercaţia în urma căreia doi pacienţi internaţi au murit, a discutat cu cadrele medicale şi s-a întâlnit cu directorul medical, Ovidiu Godja.Concluziile comisiei de analiză a situaţiei vor fi date publicităţii după o anchetă riguroasă a activităţii manageriale şi medicale din Spitalul Sighet.
Surse interne unităţii spitaliceşti susţin că managerul spitalului Sighet, Vasile Ştefanca nu s-a reîntors din concediu pentru a ajuta la lămurirea situaţiei şi i-ar fi transmis directorului medical "succes" in rezolvarea problemelor.
Primăria Sighet nu a dat încă un răspuns privitor la modul în care managerul Vasile Ştefanca şi-a luat concediu, cine l-a aprobat şi cine a semnat pentru înlocuirea sa pe perioada cât este în concediu de odihnă.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.