VIDEO | Primăria Mireșu Mare a anunțat că lucrările la rețeaua de apă și canalizare vor continua conform graficului stabilit

Primăria Mireșu Mare a anunțat că lucrările la rețeaua de apă și canalizare vor continua conform graficului stabilit.Conducerea primăriei Mireșu Mare are speranță că rețeaua de apă și canalizare va fi finalizată în acest an.

În cinci sate ce aparțin de comuna Mireșu Mare se efectuează lucrări de extindere a rețelei de apă și canal.

”Sunt lucrări care sunt deja realizate, cum ar fi Lucăceștiul, Dăneștiul care au apă potabilă. Urmează cât de repede să avem aprobare și să ne apucăm de investiție pe celelalte sate, Iadăra, Tulghieș,Mireș și Remeți. Asta e o poblemă care nu ținede noi. Pe Iadăra se știe că noi am băgat acolo 10 kilometri de apă, am dus-o acolo pentru incendiu. La fel, într-un parteneriat cu agenții economici și cu populația din zonă, ducem doi kilometri jumătatede aducțiune de apă. Această apă nu va fi contorizată, va fi în sprijinul cetățenilor, pentru cazuri de incendii. Deocamdată va fi așa, până vine apa de pe proiectul de extindere a rețelei de apă”, precizează primarul Ioan Mătieș.

Finanțare pentru proiectul de apă se realizează prin programul POIM, uprin acre au fost alocați 6 800 000 de euro.

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.