PREZICERI: Horoscop aprilie 2016 – previziuni pentru fiecare zodie

PREZICERI: Horoscop aprilie 2016 – previziuni pentru fiecare zodie

 Cu ce surprize vine luna aprilie? Cât noroc vei avea la bani? Vei reuşi să-ţi găseşti marea dragoste? Citeşte horoscopul pentru luna aprilie şi poate vei afla răspunsul la aceste întrebări.

Horoscop aprilie 2016 BERBEC
Începutul lunii nu anunţă nimic spectaculos, în schimb, după data de 6 vei experimenta câteva schimbări majore, iar dacă ştii să îţi joci cartea, vei avea numai de câştigat. Jumătatea lunii favorizează împlinirea pe plan sentimental. Nativii singuri vor întâlni o persoană specială cu care pot începe o relaţie amoroasă. După data de 20, vei avea câştiguri financiare substanţiale, dar pe 24-25 aprilie se anunţă cheltuieli neprevăzute, deci trebuie să fii chibzuit. Sfârşitul lunii anunţă ceva probleme de sănătate, deci mare atenţie în zilele de 29-30.
Horoscop aprilie 2016 TAUR
Până pe data de 7 vei fi solicitat la locul de muncă, aşa că trebuie să te încarci cu energie şi răbdare. Zilele de 12-14 vor fi lejere, iar dacă te ţine buzunarul, ai putea pleca într-o mini vacanţă. Data de 20 anunţă o socializare intensă. Ai putea să te reîntâlneşti cu nişte prieteni vechi cu care nu ai mai ţinut legătura, iar pe 25 vei avea parte de o surpriză. Sfârşitul lunii este indicat să îl petreci în sânul familiei, fie că este vorba de părinţi sau partener.
Horoscop aprilie 2016 GEMENI
Sentimentele tale iau amploare la începutul lunii şi poate vei face pasul următor în relaţie. Data de 10 vine cu o veste bună de la locul de muncă. Poate o promovare sau o mărire de salariu. În perioada 15-17 apare în plan o excursie, fie pe plan profesional sau cu familia, dar vei vizita locuri noi, cu siguranţă. Pe 21 aprilie vei avea câteva dificultăţi în ceea ce priveşte starea ta de sănătate, dar nimic îngrijorător dacă te duci la medic. De pe 25 încolo, vei fi plin de energie şi vei da randament maximum la serviciu.
Horoscop aprilie 2016 RAC
Data de 3 aprilie te găseşte entuziasmat şi gata de treabă la birou, iar de pe 7 eforturile tale vor fi observate de superiori. Ziua de 12 te aşteaptă cu o surpriză sau o veste bună. Pe 18 s-ar putea să te enerveze nişte colegi de muncă şi să ai o cădere nervoasă. De pe 22 încolo vei resimţi o stare generală de oboseală, dar lucrurile intră pe făgaşul normal după 26 aprilie. Pe 30 faci planuri de viitor cu partenerul, iar acest lucru vă uneşte mai mult.
Horoscop aprilie 2016 LEU
Ziele de 3-4 aprilie te prind într-o stare bună, aşa că eşti perfect capabil să te înhami la sarcinile dificile de la locul de muncă. Pe 10 nu o să te simţi în apele tale, iar pe 12 atingi apogeul şi toată lumea te enervează. Totuşi, trebuie să ai grijă pe cine îţi verşi nervii. Pe 19 vei avea o zi liniştită alături de familie, iar zilele de 21-24 le împarţi între prieteni şi partener. Pe 28 o să ai oportunitatea să obţii câştiguri financiare suplimentare, iar pe 30 se va ivi ocazia potrivită pentru a le cheltui.
Horoscop aprilie 2016 FECIOARĂ
Începând cu 5 aprilie dai randament maximum la serviciu, dar se va ivi ocazia unui alt loc de muncă, aşa că trebuie să fii atent la alegerile pe care le faci. Pe 13 aprilie vei avea parte de o zi romantică alături de partener, iar pe 16 vei avea parte de tensiuni. Pe 19-20 aprilie ai şansa de a face nişte cursuri profesionale, ceea ce este benefic. Pe 23, rudele îţi dau bătăi de cap şi nu vei şti încotro să te împarţi. Pe 25 lucrurile devin ciudate între tine şi partener, dar până la sfârşitul săptămânii veţi lămuri neînţelegerile.
Horoscop aprilie 2016 BALANŢĂ
Pe 2 aprilie o să cunoşti o îmbunătăţire pe plan amoros, iar pe 7-9 ai planuri mari, poate o escapadă scurtă alături de partener. Pe 13 lucrurile se anunţă destul de lejere la locul de muncă, abia pe 17 vei sesiza câteva tensiuni între tine şi colegii de muncă, dar nimic îngrijorător. În schimb, părinţii tăi te forţează să faci ceva ce nu îţi doreşti pe data de 21, iar totul se va termina cu o ceartă destul de intensă. Împăcarea vine abia după data de 30, când se mai liniştesc apele.
Horoscop aprilie 2016 SCORPION
Luna începe promiţător, dar bucuria nu ţine foarte mult. În perioada 7-14 nu vei fi în apele tale şi nimeni nu îţi poate intra în graţii. După 17 aprilie, lucrurile revin la normal, iar la locul de muncă vei avea un randament neaşteptat. Pe 19 aprilie partenerul îţi pregăteşte o surpriză la care nu te aşteptai deloc. Pe 22-23 aprilie vei petrece timp alături de familia ta şi este posibil să dai o fugă în afara oraşului. După 28 încolo te vei simţi plin de energie, iar viaţa ta socială va cunoaşte o îmbunătăţire.
Horoscop aprilie 2016 SĂGETĂTOR
Te simţi extrem de norocos luna asta, iar pe 4 aprilie îţi este confirmat acest lucru. Vei întâlni pe cineva special. De pe 9 până la jumătatea lunii vei fi extrem de sociabil, iar acest lucru se va cunoaşte la locul de muncă, unde superiorii tăi, dar şi colegii, vor fi impresionaţi de abilităţile tale de comunicare. Familia te susţine în orice faci, iar pe 19 vei vedea şi tu acest lucru. Pe 25 aprilie vei ieşi cu prietenii în oraş şi vei relua legătura cu nişte cunoştinţe mai vechi.
Horoscop aprilie 2016 CAPRICORN
Pe 7 aprilie se iveşte oportunitatea unei schimbări de carieră, iar toţi cei dragi te susţin indiferent de alegere. Partenerul îţi dă bătăi de cap în perioada 9-13, dar totul se rezolvă după o discuţie serioasă. Pe 17 vei avea beneficii neaşteptate pe plan profesional, iar pe 20 sănătatea ta are de suferit. Trebuie neapărat să mergi la un control. Pe 26 te simţi o idee mai bine, dar pe 29 aprilie se anunţă o ceartă cu părinţii.
Horoscop aprilie 2016 VĂRSĂTOR
Buzunarul îţi este plin la începutul lunii, dar data de 8 aprilie vine cu cheltuieli cărora s-ar putea să nu le faci faţă cu brio. Fii chibzuit. Pe 10 o să fii solicitat la birou, dar pe 13 se liniştesc apele, iar abilităţile tale de socializare te ajută să ieşi din încurcături. Creativitatea îţi este pusă la încercare pe 15, iar după data de 20, partenerul îţi dă ceva bătăi de cap. O escapadă romantică în perioada 23-25 ar fi prielnică, aşa o să mai petreceţi timp împreună, iar conflictele vor fi rezolvate. Pe 28 vei întâmpina probleme minore de sănătate.
Horoscop aprilie 2016 PEŞTI
Începutul lunii favorizează viaţa amoroasă, aşa că e indicat să petreci timp cu partenerul, deoarece vă veţi duce relaţia la următorul nivel. Pe 12 aprilie, apar mici dificultăţi la muncă, iar tu nu eşti pregătit să le faci faţă. După ce trece această perioadă, ai putea să îţi iei câteva zile libere după data de 18 şi să petreci ceva timp cu familia ta, deoarece părinţii tăi se simt uşor neglijaţi. Pe 23 poţi câştiga bani în plus, iar pe 27 poate apărea în viaţa ta un fost partener, aşa că trebuie să ai grijă ce fel de atenţie acorzi acestei persoane.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.