Preșcolari în vizită la obiectivele societății VITAL

În ajun de Moș Nicolae, Stația de Tratare a Apei din Baia Mare a răsunat de glasurile blânde și duioase ale copiilor de grupa mică C – ALBINUȚELE, din cadrul Grădiniței cu Program Prelungit „Micul Prinț” – Baia Mare. În atmosferă specială de sărbătoare, în faţa bradului împodobit, copiii au colindat, iar apoi au descoperit câteva din procesele prin care trece apa brută, ca sa devină apă potabilă.

Micuții curioși au fost  însoţiţi de specialiştii societății Vital S.A, într-un tur în sala filtrelor, dispecerat, iar apoi în laboratorul de apă potabilă unde se execută zilnic controlul caracteristicilor fizico-chimice, bacteriologice și biologice a apei brute și a apei potabile în vederea asigurării monitorizării calității apei potabile distribuite consumatorilor. Scopul vizitei a fost acela de formare și însușire a unor deprinderi de către preșcolari în ceea ce privește mediul înconjurător, în special importanța apei în menținerea sănătății de zi cu zi.

Vital S.A rămâne în continuare deschis acestor parteneriate cu unitățile de învățământ, deoarece responsabilitatea socială reprezintă un important aspect al acțiunilor de relații publice și oferă posibilitatea educării copiilor din timp, utilizatorii de mâine ai serviciilor.

Implicarea societății în aceste campanii de educarea a copiilor este cu atât mai importantă cu cât noile tendințe mondiale de economisire a apei ne îndeamnă să fim responsabili cu resursele naturale. Astfel, elevii învață să devină consumatori responsabili de apă, o resursă foarte prețioasă.

Pentru mai multe detalii, contactați Biroul Relații Publice la adresa relatii.publice@vitalmm.ro sau la numărul de telefon 0260 215150, interior 177.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.