Premii pentru polițiștii de frontieră la Festivalul Artiștilor Amatori din MAI

Zilele trecute a avut loc, la Borșa a 11-a ediție a Festivalului Artiștilor Amatori din MAI. Probele de concurs au fost și de data aceasta ofertante pentru participanți – de la muzică folk solist, muzică folk grup, muzică populară, la muzică ușoară.

Cum Poliția de Frontieră e la loc de cinste la toate competițiile la care participă, nici de data acesta nu s-a lăsat mai prejos, spun reprezentanții ITPF Sighet.

Alexandru Petolescu (IGPF) nu este doar un bun polițist de frontieră, ci și un artist total – scrie, desenează, pictează, este pasionat de fotografie și IT, dar și cântă. Și o face foarte bine. Anul acesta a obținut premiul I la secțiunea folk solist, premiul III și mențiune pentru folk grup (2 grupuri).

La secțiunea muzică ușoară, de la SPF Dorohoi – ITPF Iași, Daniel Vîtcu s-a clasat pe prima treaptă a podiumului. Iar la secțiunea instrument muzică populară, locul III a fost obținut de Alexandru Iatchiv, de la SPF Siret – ITPF Sighetu Marmației.

Pe scena festivalului a urcat și o reprezentantă de seamă a cântecului și portului popular din Maramureșul istoric, care a ridicat publicul în picioare cu un concert de excepție – Maria Mihali, de la ITPF Sighetu Marmației.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.