PRELUNGIRE perioadă de înscriere la concursul de ofițeri specialiști din cadrul Jandarmeriei Maramureș

Jandarmeria Maramureș vă informează că a fost prelungită perioada de înscriere la concursul de ofițeri specialiști, termenul limită pentru depunerea cererilor de înscriere și a dosarelor de recrutare fiind 14 iunie.

Vă reamintim că Jandarmeria Maramureș scoate la concurs 2 posturi de ofițer specialist din sursă externă, prin încadrare directă/ rechemare în activitate (cadre militare):

-1 post OFIȚER SPECIALIST II la COMPARTIMENTUL STRUCTURA DE SECURITATE;

-1 post OFIȚER SPECIALIST II la COMPARTIMENTUL ADMINISTRARE PATRIMONIU IMOBILIAR ȘI PROTECȚIA MEDIULUI.

Cererea de înscriere și documentele constitutive ale dosarului de recrutare se transmit în format complet, scanate, până la data de 14 iunie 2024 ora 23.59, la adresa de email a unității: resurse.umane@jandarmeriamaramures.ro.

Concursul pentru ocuparea unui post constă în susținerea unui test scris – tip grilă. Informații cu privire la locul și ora susținerii probelor vor fi comunicate ulterior pe platforma https://hub.mai.gov.ro care conține toate detaliile desfășurării concursului: condițiile ce trebuie îndeplinite, formularele și modelele documentelor costitutive ale dosarului de recrutare, informații referitoare la probele de concurs, tematica și bibliografia.

Mai multe detalii puteți afla dacă urmați link-urile:

https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=2197

https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=2224

Detalii suplimentare referitoare la desfășurarea fiecărui concurs în parte, se pot obține accesând site-ul Jandarmeriei Maramureș www.jandarmeriamaramures.ro, apelând numărul de telefon 0262/229956, interior 24557 sau 24535 în zilele lucrătoare, între orele 08.00-16.00, ori de la avizierul Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” Maramureș, situat în municipiul Baia Mare, bd. Unirii, nr. 34.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.