Pregătiri în toi pentru Festivalul "Zilele culturii si sportului sighetean”

Pregătiri în toi pentru Festivalul "Zilele culturii si sportului sighetean”

Maine 22 iulie, debuteaza “Zilele culturii si sportului sighetean”si Festivalul Concurs de Interpretare, Nicolae Tudorovici. Pregatirile pentru eveniment sunt pe ultima suta de metri. Timp de 3 zile sighetenii vor putea participa la manifestari culturale, expozitii de fotografii si pictura, spectacole de muzica populara, folk, dar si intreceri sportive.
 Pentru a intampina asa cum se cuvine invitatii, Stadionul Municipal Sighet s-a “imbracat in straie noi”. Pregatirile sunt in toi, iar organizatorii spera ca vremea sa tina cu ei si totul sa decurga conform planului.
Evenimentele vor debuta la ora 14:00 la Casa de Cultura,
urmand ca la ora 15:00, Biblioteca Municipala sa gazduiasca o expozitie de fotografie.  Deschiderea oficiala va avea loc la ora 18:00 pe Stadionul Municipal unde vor performa ansamblurile folclorice “Mugurelu”,“Casa Iurca”   si Ansamblul “Mara”. Tot in acest cadru vor fi premiati si cei mai buni elevi ai Sighetului.
 In a doua zi a festivalului, sighetenii  se vor putea delecta  cu expozitii de pictura si arta fotografica. De la ora 17:00, fostele glorii ale echipelor CIL Sighet si FC Baia Mare vor disputa un meci de exceptie. 
  Duminica, iubitorii sportului vor putea participa la un meci de turca si la un concurs de tenis de masa. Incepand cu ora 16:00 se va desfasura Gala Festivalului – Concurs de Interpretare “Nicolae Tudorovici”, Editia I. 
  Festivalul “Nicolae Tudorovici” va debuta si in Rozavlea in acest sfarsit de saptamana, in cadrul Festivalului Roza Rozalina.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.