Povețele jandarmilor către suporteri

Jandarmii maramureşeni vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la  manifestările sportive ce vor avea loc în weekend.

Pentru desfăşurarea evenimentelor sportive în condiţii de siguranţă publică, Jandarmeria Maramureş informează suporterii că legislaţia le interzice deţinerea și folosirea de materiale pirotehnice. De asemenea este interzis accesul în sala sportivă cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite. Totodată este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

”Recomandăm participanţilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, să respecte măsurile stabilite de organizator şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a competiţiilor, în apropierea şi în incinta arenelor sportive şi să solicite la nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.