Pompierii maramureșeni au avut un week-end de foc

În intervalul 15 – 16 decembrie, pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a 6 incendii. Cele mai multe incendii au avut loc sâmbătă, 15 decembrie.

Pompierii militari sigheteni au intervenit, alături de SVSU Săpânța, Câmpulung la Tisa și Remeți, în Săpânța pentru a lichida un incendiu izbucnit la podul unei case. Focul a distrus circa 200 de metri pătrați de acoperiș învelit cu plăci de ondulin, 100 metri pătrați de tavan din lemn și 50 de metri liniari de instalație electrica. Pompierii din cadrul Gărzii de intervenție Borșa împreună cu un echipaj de pompieri din cadrul Secției Vișeu de Sus au lichidat un incendiu izbucnit în camera de zi a unei locuințe. Din nefericire, după lichidarea incendiului a fost găsită o persoană, în vârstă de 78 de ani, carbonizată. Cel mai probabil incendiul a pornit de la jarul căzut din sobă. Focul a mai distrus obiecte de mobilier și pereți din lemn. Tot la Săpânța, pompierii sigheteni au lichidat un incendiu pornit de la o centrală termică. Flăcările au distrus circa 80 de metri pătrați de acoperiș din lemn, 160 metri pătrați de parchet și s-au degradat 150 metri pătrați de perete din rigips.

Pompierii băimăreni au intervenit în Cicârlău la un incendiu izbucnit la o casă și un garaj. Focul a distrus acoperișul casei, 150 metri pătrați, 130 metri pătrați de tavan, diverse obiecte de mobilier si electrocasnice. In sprijinul pompierilor au venit și pompierii voluntari din Cicârlau și Seini. Tot sâmbătă, pompierii din Borșa au mai avut parte de încă două incendii. Unul la un coș de fum, unde a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului și al doilea la podul unei case. Au ars circa 150 de metri pătrați de acoperiș din lemn și 130 de metri pătrați de tavan din lemn.

De asemenea, ieri, 16.12, pompierii băimăreni au degajat un copac cazut peste 3 autoturisme în Baia Mare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.