Pompierii, chemați să stingă incendii din anexe gospodărești și să salveze capre

Pompierii maramureșeni au intervenit în weekendul trecut la 4 situații de urgență. Aceștia au stins incendii izbucnite la anexe gospodărești și au fost chemați să salveze și niște capre căzute într-o groapă adâncă.

Vineri, militarii din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa au lichidat un incendiu izbucnit la un șopron de fân. În urma incendiului au ars șopronul în totalitate și circa 3 tone de fân. Din cauza drumului greu accesibil, pompierii au parcurs jumătate de kilometru pe jos. Tot pompierii din Borșa au fost chemați să salveze 3 capre care au căzut într-o groapă adâncă de 5 metri.

Sâmbătă, militarii Punctului de Lucru Șomcuta Mare, alături de S.V.S.U. Satulung, au intervenit în Hideaga pentru a stinge un incendiu izbucnit la o magazie. Focul a distrus magazia din lemn pe o suprafață de 70 de metri pătrați și obiecte de mobilier. De asemenea s-au deteriorat o centrală termică și un boiler electric.

La rândul lor, pompierii din cadrul Gărzii Fărcașa au lichidat un incendiu izbucnit la o centrală termică în localitatea Asuaju de Sus. Au ars materiale textile și s-a deteriorat tencuiala.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.