Poliţiştii i-au identificat şi reţinut pe suspecţii tâlhăriei comise la un magazin de bijuterii din Baia Mare

Poliţiştii i-au identificat şi reţinut pe suspecţii tâlhăriei comise la un magazin de bijuterii din Baia Mare

Au fost identificaţi suspecţii care au comis tâlhăria din data de 09 decembrie, ora 17, 00, asupra personalului şi în dauna unui magazin de bijuterii din Baia Mare. În urma cercetărilor, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare, au stabilit că fapta a fost comisă de trei suspecţi pe care i-au identificat: Andrei P., de 23 de ani, din Baia Mare, cu antecedente penale, Vlad M., de 24 de ani, din Satulung şi Alexandra A., de 18 ani, din Mireşu Mare, ultimii doi fără cazier. 
 Vineri, 09 decembrie, în jurul orei 17,00, un tânăr necunoscut, purtând o cagulă confecţionată dintr-un fes, a pătruns într-o bijuterie situată la parterul unui într-un imobil de pe b-dul Bucureşti, din Baia Mare. Bărbatul a pulverizat cu spray iritant-lacrimogen în incintă, după care a spart vitrina în care erau expuse bijuteriile şi a sustras mai multe brăţări din aur galben, în cantitate de aproximativ 200 gr.
         În momentul comiterii faptei în incinta bijuteriei se aflau trei angajate, care au încercat să-l imobilizeze pe autor, acesta aplicându-le lovituri cu pumnii pentru a-şi asigura scăparea, împrejurări în care două din angajate au suferit leziuni.  
 În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit faptul că, între cei trei a avut loc o înţelegere prestabilită, înainte de a se comite fapta. Astfel, cel care a intrat în incintă cu cagula pe faţă a fost Andrei P., iar ceilalţi doi „au asigurat” locul, conform cu planificarea preexistentă între ei.   
 Faţă de suspecţi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. Prejudiciul, estimat de către proprietar la 36.000 lei nu a fost recuperat.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.